HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Meglepetésekkel csábít a Barlangfürdő

2012. január 26. (csütörtök) 13:41
 
A miskolctapolcai Barlangfürdő szeretete – nem túlzás – generációról generációra öröklődik. Ez a kötődés nem csak szűkebb környezetünkben, de a hozzánk érkező külföldi vendégek körében is tapasztalható, hiszen sokan vannak, akik gyermekként még szüleikkel élvezték e különleges hangulatú fürdőhely szolgáltatásait, most pedig már ők érkeznek gyermekeikkel, unokáikkal, hogy kikapcsolódjanak, feltöltődjenek és persze egy kicsit nosztalgiázzanak. A fürdő pedig folyamatosan újabb és újabb meglepetésekkel hálálja meg rajongóinak a ragaszkodást.

Örömmel adjuk hírül, hogy a 2012. esztendő is bővelkedik majd a vendéghívogató, vendégkényeztető, vendégmarasztaló új szolgáltatásokban. A látogatók kényelme, magas színvonalú kiszolgálása érdekében megújul például a fürdő étterme, így kulturált környezet, változatos, minőségi ételek, italok teszik majd komfortosabbá a szabadidő eltöltését.
Az utolsó simításokat végzik az építők a fürdő új szauna házán is, amely 30 fő befogadására lesz alkalmas, és amelyet különleges hang és fénytechnikával látnak el. Ez a rendkívüli technikai plusz a stresszoldást, a minél teljesebb kikapcsolódást szolgálja.

Szaunaszeánsz

Voltak már szaunaszeánszon? Ha nem, mindenképpen ki kell, hogy próbálják ezt – a hagyományostól intenzívebb – szaunázási formát a Barlangfürdő Szaunaparkjában. Ezen a „forró”, maximun 12-15 perces programon – amelyben Miskolcon ez idő szerint kizárólag itt lehet részük – egy szaunamester végzi az illóolajos felöntést és úgynevezett szaunazászló, vagy törölköző segítségével ventilálja a kabin levegőjét, majd különböző természetes bőrtáplálókat, bőrregenerálókat  – például mézet, olajat, joghurtot, jeget, sót – kínál a vendégeknek. Ezek mindegyikének megvan a maga jótékony élettani hatása. Igazán akkor fogják élvezni ezt a programot, ha követik mesterük utasításait, és higgyék el, a forróságban töltött időt sokkal rövidebbnek tűnik majd, mint általában. A végeredmény pedig selymes, finom tapintású bőr, ellazult izmok és remek közérzet.

Barlang Aquaterápia

A Barlangfürdőhöz szervesen kapcsolódó gyógyászati részleg, a Barlang Aquaterápia nem csak az orvosi beutalóval érkezőket várja. Gazdag, minden igényt kielégítő szolgáltatásaikat azoknak is ajánlják, akik a betegség megelőzés, a felfrissülés, feltöltődés szándékával érkeznek, vagy egyszerűen csak azért, hogy egy kellemes, kényeztetős nappal jutalmazzák meg magukat. A vendégeket különböző masszázsokkal (aroma, frissítő, bőrtápláló), vízitornával, illetve ennek gyógy-változatával, iszappakolással, súlyfürdővel várják. A felsorolás persze nem teljes, érdemes személyre szabottan kiválasztani kinek-kinek a leginkább vonzó formát.
Egy újdonságra, a február elején induló fogyi klubra azonban még szeretnénk felhívni a figyelmet. A kilóiktól szabadulni vágyókat ebben a klubban orvos és dietetikus várja, hogy egyénenkénti életmód tanácsokkal, mozgás- és masszázsterápiával tegyék hatékonyabbá a súlyvesztést. Lényeges, hogy korosztályonként és nemenkénti elkülönülésben tartják a klubfoglalkozásokat, ami sokak számára vonzóbbá teheti a részvételt.
A február még egy újdonságot hoz: fogászat is várja majd az érdeklődőket a Barlang Aquaterápián a következő szolgáltatásokkal: fémmentes, cirkónium alapú fogpótlás, ingyenes állapotfelmérés, teljes körű fogászati szolgáltatások, röntgen, fogmegtartó kezelések, fog kozmetika, esztétikai beavatkozások, fogpótlások, soronkívüliség (nem kell heteket várni, mert időpont egyeztetéssel a várakozási idő minimális)

Kedvezmények

A helyből érkező fürdőzni, felüdülni, gyógyulni vágyók számára már eddig is kedvezményt jelentett az úgynevezett Miskolc-jegy, és ha a város közgyűlése elfogadja a már kidolgozott új kedvezményrendszert, akkor a megyeszékhely térségében található települések lakosai is mérsékeltebb áron vásárolhatják meg a belépőt a Barlangfürdőbe.
És ne feledjék: a Barlangfürdőben nincs tél és nyár. Itt örök tavasz van, legyen bár rekkenő hőség, vagy csikorgó fagy odakinn!

Vissza