HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Március 29-én nyit a Menjünk világgá…!

2012. március 16. (péntek) 08:56
 
A száznál több kiállítót felsorakoztató utazási börze díszvendége ezúttal Kassa és Miskolc. Az idén 20. születésapját ünneplő Szerviz Iroda Utazási Kft. 19. alkalommal várja március 29-31 között az érdeklődőket Miskolcra, a Menjünk világgá…! Utazási kiállításra. A vidék legrangosabb utazási börzéjének most is az ITC-székház ad otthont.

Az ingyenesen látogatható kiállítás a hagyományoknak megfelelően szakmai nappal (március 29., csütörtök), kulturális bemutatókkal (március 30., péntek) és családi nappal (március 31., szombat) várja az érdeklődőket. A külföldi díszvendég ezúttal Kassa, aminek apropóját az adta, hogy 2013-ban Márai városa lesz Európa kulturális fővárosa. A kiállításon az érdeklődők megtekinthetik majd Kassa népművészettel foglalkozó csoportjainak bemutatóját, valamint tájékoztatást kapnak a kulturális főváros címhez kapcsolódó programokról. A belföldi díszvendég Miskolc is művészeti csoportjainak fellépésével várja majd a vendégeket.

[1_960] Kassa.jpg

Bárdos István, a vásár menedzsere lapunknak elmondta, a kiállítás iránti szakmai érdeklődés töretlen. Ezt bizonyítja, hogy idén is száznál több kiállító hozza el kínálatát Miskolcra. Ami pedig a látogatókat illeti, ebben az évben is 12-15 ezer érdeklődőre számítanak a három nap alatt. Aki a Menjünk világgá…! részletes programjára kíváncsi, látogasson el a www.utazasikiallitas.hu honlapra.

Vissza