HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
társalgó

Dukai Regina: „Egy saját dalra vágyom, amelyet mindenki szeret”

2012. május 18. (péntek) 08:42
 

Az egyik üdítőital reklám-arcaként ismerte meg az ország Dukai Regina nevét. Majd a legkeresettebb hazai modellek egyike lett, és szépsége mellett dalaival is igyekszik elvarázsolni népes rajongótáborát. Májusban megyénkbe látogat, ő lesz a III. Rákóczi Autós Pálinkatúra háziasszonya.

- Sok mindenbe belekóstoltál: műsorvezetés, modellkedés, ruhatervezés, éneklés. Melyik áll hozzád a legközelebb?

- Nem szeretnék választani, hiszen azért csinálom mindegyiket, mert szeretem. Az, hogy énekelek egy színpadon, nem hasonlítható össze a ruhatervezéssel, amikor a saját magam által tervezett ruhákat viselhetem. Ez mind fantasztikus és hálás vagyok a sorsnak, hogy mindebben részt vehetek. Tény, hogy gyerekkorom óta az éneklés az életem, ha szomorú vagyok, ha boldog, a zenében tudom kiélni magam. De emellett sok minden van, amivel az ember ki tudja fejezni a kreativitását.

- Sokan a mai napig inkább modellként tartanak számon...

- Gyerekkorom óta énekesnő szeretnék lenni. Ezért meg is tettem mindent, énektanárhoz jártam, Sík Olga nénihez, akinél már nagyon sok híres ember megfordult. Aztán színi tanodába és zeneiskolába jártam, kórus tag voltam, zongorázni tanultam, indultam 1998-ban a Kifutó című műsorban, ahol Whitney Houstont énekeltem. Egyszóval előbb volt ez, csak végül a sors úgy hozta, hogy a modellkedéssel váltam ismertté. Hozzáteszem, sok versenyt – mint például az Ezüstlányt is – úgy nyertem meg, hogy közben énekelnem kellett és ezzel megnyertem a zsűrit is. Szóval nagyon sokat köszönhetek a zenének.

- Elégedett vagy azzal, amit a zene terén elértél?

- Egyáltalán nem vagyok elégedett. Az elején az volt a baj, hogy kevés idő volt rá, hogy összerakjuk az első lemezemet, és nem arról szólt, hogy a hangomra igazítsák, rám írják. Igazából az hiányzik az életemből, hogy egy olyan saját dalt írjon nekem valaki, ami az én ízlésemet és az én gondolataimat tükrözi. Annyi mindent megkaptam a sorstól, amire vágytam, így abban is biztos vagyok, hogy ennek is eljön majd az ideje.

- Beszéljünk a külsőségekről: vékony lány vagy, mennyire kell odafigyelned az étkezésre?

- Szinte egyáltalán nem, hiszen jó géneket örököltem, attól függetlenül, hogy az erősebb csípőm anyukámtól van. De nem is a méreteimmel van nekem igazán problémám, hanem inkább az állaggal. De ezen sok edzéssel lehet segíteni. Egyébként nagyon szeretek enni, nem csoda, hiszen mindkét szülőm nagyon jó szakács. Ha salátát eszem, azt nem azért teszem, mert le akarok fogyni, hanem mert azt kívánom.

- Főzni szeretsz?

- Igen, tudok és szeretek is főzni, több főzőversenyt megnyertem már. De a legnagyobb teszt az, amikor a családnak főzök. Amikor a páromnál vagyok Olaszországban, akkor rendszeresen kell főznöm, gyakran áthívja a csapattársait, akik többnyire olaszok. Legutóbb például készítettem nekik gulyást, meg sült oldalast, és mind egy szálig elfogyott.

- Népszerű ember vagy, sok helyre hívnak fellépni?

[1_960] DR.jpg- Nagyon sok helyre kell mennem. Ezen a héten például Győrbe, Mosonmagyaróvárra, Sopronba, Szombathelyre, Veszprémbe, Egerbe, Miskolcra, Nyíregyházára, Debrecenbe és Aggtelekre utazom. Ez most nagyon sűrű program. De egyébként is sok fellépésem és munkám van. Sikeresnek érzem az idei évet.

- Borsodban májusban a Pálinkamustra háziasszonya leszel. Miért vállaltad a felkérést?

- Egyrészt aki felkért rá, nagyon kedves ismerősöm, úgyhogy nem igazán tudtam volna neki nemet mondani. A másik ok pedig, hogy mint vidéki lány, szeretem a jó pálinkát. Alapvetően nem iszom, de a jó bort és a jó pálinkát szeretem megkóstolni. Ittam már répából, meg narancsból készült pálinkát is, és kíváncsi vagyok, hogy ezen a rendezvényen milyen különlegességekkel találkozom.

- Mi a legnagyobb álmod, amit szeretnél valóra váltani?

- Az egyik álmom, hogy egyszer lámpaláz nélkül álljak a színpadon, a másik, hogy egy olyan dallal lépjek fel, amit mindenki ismer, mindenki szeret, minden rádió játszik, és mindenki kívülről fúj.

Dávid Ildikó

 

 

Dukai Regina névjegy

Született: Kapuvár, 1983. augusztus 5.
Csillagjegye: oroszlán
Párja: Feczesin Róbert, labdarúgó

Kedvencünk kedvencei:

könyv: Paulo Coelho írásai
film: Holiday
zene: Chris Browntól Andrea Bocelli-ig minden
hobbi: edzés, mozi
étel: túrós tészta szalonnával
ital: ásványvíz, Martini rosso
férfi ideál: szerény, vicces, őszinte, közvetlen

Vissza