HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Barlangfürdő**** Miskolctapolca

2012. június 20. (szerda) 10:01
 
Az Európában egyedülálló, karsztvizes barlangrendszer már a XVI. századtól a bencés szerzetesek kedvelt fürdőhelyeként volt ismert.

Ahol találkozik a múlt öröksége, a természet varázsa és a gyógyítás hagyománya…

A trópusi, párás időjárást idéző barlangi klímának, a mediterrán hangulatú környezetnek, a frissítő, ásványi anyagokban gazdag 30-35 °C-os karsztvíznek köszönhetően Miskolctapolca az egyik legkedveltebb üdülőhely Magyarországon. A természet alkotta barlangrendszerben kialakított gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka igazi regenerálódást biztosít az ide látogatók számára.

[1_960] Barlangfurdo2.jpg
Állandó programok: a wellness szerelmesei különböző szauna szeánszokon vehetnek részt, melyeket képzett szauna mesterek tartanak. A mozgást kedvelők vízi aerobikozhatnak, akik kényeztetésre vágynak, a megújult Barlang Aquaterápia gyógyászati részlegen választhatnak a különböző frissítő masszázsok és kezelések közül az év minden napján, ahol egyedi, vendégbarát környezetben, a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével orvosi javaslatra, vagy egyéni igény szerint gyógyítják és enyhítik a mozgásszervi panaszokat. Gazdag, minden igényt kielégítő szolgáltatásaikat azoknak ajánlják, akik a megelőzés, a felfrissülés, feltöltődés szándékával érkeznek, vagy egyszerűen csak azért, hogy egy kellemes, kényeztetős nappal jutalmazzák meg magukat.

2012. június 16-tól 2012. augusztus 25-ig minden szombaton éjszakai fürdőzéssel, augusztus 12-én pedig – a Strandok éjszakája apropóján – fergeteges medencés partyval várják szórakozni vágyó vendégeiket.

Mártózzon meg Ön is a szerzetesek gyógyító vizében!

[2_960] EjszakaiFurdozes.jpg
Barlangfürdő****

Cím: 3519 Miskolctapolca, Pazár sétány 1.
Telefon: +36 46 560 030
Web: www.barlangfurdo.hu
E-mail: info@barlangfurdo.hu

Medencék: úszómedence, barlangi medencék, termál-, gyermek- és élménymedencék.
Szaunák: finn szauna, infra-szauna, gőzkabin, szauna szeánszra alkalmas 26 fős szauna kabin, szolárium.
Masszázs lehetőségek: frissítő és gyógymasszázsok
Szolgáltatások: kreatív játékkuckó, baba-mama szoba, étterem, koktélbár, grillterasz, éjszakai fürdőzés, ajándék bolt, halpedikűr, fogászati kezelés, reumatológia, száraz-meleg sóbarlang, úszásoktatás, szépészeti kezelések, szárazföldi,- és vízi gyógytorna.

(X)

Vissza