HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

A fényágy Londonba is elkíséri a Kemény-legényeket!

2012. július 23. (hétfő) 13:30
 
Fontos hetek következnek a Sensolite életében, hiszen a néhány nap múlva kezdődő londoni olimpiai játékokon a Kemény Dénes vezette Magyar Férfi Vízilabda-válogatott tagjai használhatnak egy fényágyat az olimpiai faluban.

De nem feledkeztek el a felkészülési időszakról sem, ezért a Kemény-legényeknek a Margitszigeten helyeztek el egy fényágyat, így a srácoknak helyben oldották meg a terápiát. A vízilabdázók bizalmán felbuzdulva pedig egyre több olimpikon keresi fel a Sensolite Gyógycenturmokat – birkózók, ökölvívók és judósok is előszeretettel töltenek el rendszeresen 20 percet a fényágyban.

[1_960] KemenyCsapat.jpg

A vízilabdások arról számoltak be, hogy a kezelések hatására jobban bírják az edzéseket és meccseket, sokkal energikusabbak* és ha véletlenül előfordulna sérülés, a Sensolite gondoskodik a gyors gyógyulásról! (A válogatottnak már a januári eindhoveni Európa-bajnokságra is szállítottak egy fényágyat és persze nem tudjuk „mi lett volna, ha?”, annyi biztos, hogy a csapat rendszeres fénykezelések mellett sérülések nélkül játszotta végig a világversenyt.)  Mindenki tudja, nem kell élsportolónak lenni ahhoz, hogy egy rándulás, ficam, húzódás vagy zúzódás kényszerpihenőre küldjön bárkit, ám ilyenkor is érdemes a Sensolite-hoz fordulni, hogy a sérülés minél hamarabb feledésbe merüljön!  Ha hinni lehet a középtávú időjárás-előrejelzésnek, akkor augusztus végéig a trópusokat idéző, tikkasztó és forró nyárban lesz részünk! A perzselő hőség ilyenkor szó szerint értendő, hiszen elegendő 10-15 percet a napon tölteni egy komolyabb leégéshez, melynek fájdalmait gyorsan enyhíti a fényágy és a bőrfelszín gyógyulását is elősegíti! D. A. baráti társaságában hallott először arról, hogy a Sensolite a napégésre milyen nagyszerű hatást gyakorol. „Még aznap elmentem a Sensolite-ba, amikor leégtem, de mivel nagyon friss volt még az égés, nem engedték, hogy befeküdjek, másnap viszont elkezdtem a terápiát és tényleg visszahúzódott az égő pirosság, de az igazán kellemes meglepetés az volt, hogy nem kezdtem el hámlani!” Sajnos idén sem marad el az allergia szezon. Az a tapasztalat, hogy a rutinos allergiások* már július végétől rendszeresen járnak Sensolite fényterápiára, így jó eséllyel enyhébb formában jelentkeznek tüneteik a kritikus időszakban, de van olyan páciens is, aki állítja, a terápia hatására teljesen tünetmentes volt. B. K.  teljesen szkeptikus volt a Sensolite-tal kapcsolatban, de az ő esete ékes bizonyítéka annak, hogy egy-két kezeléstől bizony nem lehet komoly eredményeket remélni. „A páromtól kaptam ajándékba a kúrát, akit nem akartam megsérteni, ezért kezdtem el. Az 5. alkalom után még nem éreztem semmit, ezért be is akartam fejezni, de az asszisztensek jó érzékkel rábeszéltek, hogy folytassam. Pont jókor, mert a hatodik kezelésnél jött a forduló, akkor kezdtem érezni a hatását! Miután lejártam a 10 alkalmat, még vettem egy kúrát, így alig voltak tüneteim az allergiás időszakban.”

Ne szalassza el a lehetőséget, próbálja ki Ön is a fényágyat, tapasztalja meg a Sensolite jótékony és gyógyító hatásait Miskolcon a Jókai u. 4. szám alatt található Gyógycentrumban, vagy hívja a 06/46-784-766 és 06/30-858-46-76-os telefonszámaink valamelyikét!

*A cikkben felsorolt hatások tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Egyes hatások nem képezik az eszköz hatósági indikációs területeit és nincsenek klinikai kutatási eredményekkel alátámasztva, így nem minősül bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a cikkben hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu

(X)

Vissza