HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Kulcs 2000!

2012. szeptember 4. (kedd) 07:32
 
Rendszeres olvasóinknak biztos feltűnt, hogy a Kulcs Magazin online portálján nem csak a nyomtatott újság cikkeit és néhány fontos eseménnyel kapcsolatos információt talál, hanem napi gyakorisággal friss anyagokat Borsod-Abaúj-Zemplén megyéről.

A korral haladva jelen vagyunk a facebookon is, hogy a közösségi oldal használói is egy kattintással lássák éppen milyen anyagokat ajánlunk a figyelmükbe, illetve lájkolhatnak, ha tetszik, egyet ért a cikk mondanivalójával akkor megoszthatja ismerőseivel…

[0_960] kulcsppromo.JPG

Sokan vannak akik elköltöztek munka, vagy tanulás miatt a megyéből az ország más részére, külföldre, ők az internetes kiadásunkon keresztül tudják elérni a friss, hazai híreket. Segítsen nekik az informálódásban!  A facebook portálunk ismerősi köre szépen bővül, de szeretnénk, ha még többen lennének. Közelítünk a 2000. ismerőshöz, akit a képen látható Kulcs Magazin pendrive-val szeretnénk meglepni. Keressen minket a közösségi portálon és jelöljön ismerősnek minket, vagy ajánljon ismerőseinek ismerősnek:

http://www.facebook.com/kulcs.kozeletkulturacsalad?ref=ts

Köszönjük! Reméljük minél gyakrabban térnek vissza olvasóként a portálunkra.

Vissza