HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
életmód

Őszi egészségmegőrző fényterápia

2012. szeptember 13. (csütörtök) 11:47
 
„Mindig építeni, és soha nem rombolni, mindig segíteni és soha nem ártani!”

Fenyő Márta biofizikus szavai ezek, aki többek között a fényágyat találta fel, amely képes a teljes emberi szervezetet polarizált fénnyel kezelni. Az őszi hónapokban jelentkező egészségügyi panaszok közül több tünet vagy éppen tünet együttes eredményes kezelésére lehet alkalmas a Sensolite fényágy.
 
Amikor az immunrendszer segítségért kiált!*

A vírusok, fertőzések terjedésével sokan kényszerülnek táppénzre menni – sőt, rengeteg esetben a szülők gyermekük ápolása miatt maradnak otthon. Dr. Madarasi Anna gyermekgyógyász, a Szent János Kórház Budai Gyermekkórházának osztályvezető főorvosa több ezer pácienst kezelt már, akik között jócskán akadtak rendszeresen betegeskedő gyerekek. A doktornő nagyszámú tapasztalata azt mutatta, hogy azok a gyerekek, akik rendszeresen, tehát kúraszerűen jártak Sensolite fényterápiára, jó eséllyel maradtak egészségesek huzamosabb ideig, de ha mégis elkaptak valamilyen betegséget, azok tünetei sokkal enyhébben jelentkeztek és gyógyulásuk is jelentősen felgyorsult. Az országos Gyógycentrum-hálózat statisztikái alapján elmondhatjuk, hogy a megelőzés és javulás felnőttek esetében is hasonló eredményeket hozott.

[0_960] Fenyterapia.jpg
Az érzelmi hullámvasúton ülve*

A mai világban – sajnos nem meglepően – sokan szenvednek a stressz, a szorongás, a félelem, a depresszió miatt, amelyeknek nagyon sok esetben vannak pszichoszomatikus hatásai, de akadnak olyanok is, akiknél mindez nem jelentkezik betegség formájában, egyszerűen „csak“ szenvednek tőlük. A rendszeres Sensolite kezeléseknek köszönhetően pácienseinknek hangulata, közérzete, javul, oldódik a stressz, szorongás és feszültség.
V. M. esete nem egyedülálló, sokan keresik fel összetett problémával a Sensolite Gyógycentrumot. „Panaszaim rendkívül sokrétűek voltak: gyakori nátha, fül- és orrmelléküreg, fogínygyulladás, ízületi panaszok, fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás. Már a kúra elején idegrendszerem, kedélyem nyugodtabb, időjárási frontnál terhelhetőségem jobb lett, fáradékonyságom csökkent. Másfél hónapja tartó hörghurutom elmúlt, az 5. kezelés után éjszakai alvásom – altató nélkül – jobb lett. Bal váll fájdalmam csak ritkán jelentkezik, akkor is sokkal enyhébben, mint annak előtte és nem kell bevennem gyógyszert. Amit az ismerősök is észrevettek a hajam és a bőröm szebb, simább lett, műtéti hegem szinte alig látható. Múlt héten 16. kezelés után elvégzett kontroll laborvizsgálat minden eddigieknél jobb eredményt mutatott.”

Jönnek-mennek a frontok*

Az ízületi és reumatikus fájdalmakat természetesen nem csak az időjárás változása okozhatja, egyre több páciens számol be állandó fájdalomérzetről. A fényágyban töltött kezelések hatására a szervezet reakciója sokszínű: volt, aki arról számolt be, hogy ízületi panaszai, fájdalmai teljes mértékben megszűntek; sokan a fájdalmak, panaszok, mozgáskorlátozottság jelentős, vagy kisfokú javulásáról számoltak be.
„A váll problémám miatt jöttem, kis mozdulatok is nagy fájdalmat okoztak. 10 kezelés után a tünetek megszűntek. Gyógyszert nem kellett szednem, azóta sem fáj.” – mondja M. H. és S. Sz. véleménye is meggyőző:  „A 8. kezelésre megyek, kúraszerűen folytatom. Műtött csuklóm sebe gyönyörűen gyógyult, korábbi gyakori reumatikus fájdalmam pedig nulla, kissé magas vérnyomásom fokozatosan lejjebb ment optimálisra!” S. Sz.
Ha 2012. szeptember 30-ig Ön is felkeresi a miskolci Sensolite Gyógycentrumot a Jókai u. 4. szám alatt és felvesz egy Sensolite kúrát, saját bőrén fogja megtapasztalni a fényágy jótékony hatásait! További információért hívjon minket a 06/46 784-766-os vagy a 06/30 858-4-676-os telefonszámainkon!

* A jelölt pontokban található információk tájékoztató jellegűek, tapasztalati adatokon alapulnak. Ezek a hatások nem tartoznak az eszköz hatósági indikációs körébe és nincsen klinikai kutatási eredménnyel alátámasztva, így nem minősülnek bizonyítottnak a kezelés gyógyhatása a jelölt pontban hivatkozott területeken. Bővebb információ: www.sensolite.hu

(X)

Vissza