HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Aggteleken "zárták be az évet" a birkózók

2007. november 27. (kedd) 18:45
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Birkózó Szövetség november 23-án, hagyományos helyszínen, az aggteleki Cseppkő Szállóban tartotta meg évzáró közgyűlését.

A program első részében Rónai Kálmán elnök, a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) alelnöke az elmúlt esztendő szakmai munkájáról számolt be. Elhangzott egyebek mellett, hogy az egyesületek közötti országos utánpótlás korcsoportos rangsor első két helyét a Diósgyőri BC-MISI és a Kazincbarcikai VSE foglalja el, ami több, mint dicséretes. Az sem akármilyen elismerés, hogy 2007-ben megyénk adott otthont a felnőtt férfi kötöttfogású, szabadfogású és a női országos bajnokságnak is, sőt december 15-én a felnőtt férfi csapat bajnokság legjobbjai szintén nálunk döntik el a végső helyezések sorsát.

Kitüntetések, elismerések, jutalmak

Gáspár Tamás, az MBSZ igazgatója a "Magyar Birkózósport támogatásáért"-emlékplakettel tüntette ki Gergely Zsoltot, a B.-A.-Z. megyei Közgyűlés alelnökét, orosz Lajost, Miskolc sportért is felelős alpolgármesterét és Sárossy Ferencet, a megyei szövetség alelnökét. Az elismerésekből, jutalmakból - a hatékony gazdálkodásnak és a szervezet támogatóinak jóvoltából - jutott a megyei kluboknak, sportvezetőknek, edzőknek, szponzoroknak is. Az átadásban a támogatók képviselői, illetve Gergely Zsolt, Gáspár Tamás és a nemrégiben az "Év sportvezetőjének" választott Rónai Kálmán mellett közreműködött Koncz Ferenc, a megyei közgyűlés sportért is felelős alelnöke, Daragó Lászlóné megyei sportigazgató, Lázár János, az MBSZ alelnöke, Szaniszló Sándor, a megyei sportszövetségek képviseletének alelnöke, dr. Kolláth György, Kormos Dénes és Sárossy Ferenc, a szövetség alelnökei működtek közre.

[365_1_180.jpg] KonczFerenc.jpg [365_2_180.jpg] GergelyZsolt.jpg

Orbán a negyedik alelnök

A szövetség negyedik alelnökének az öt éve már elnökségi tagként, a Repka Attila vezette utánpótlás-bizottság alelnökeként Borsodban tevékenykedő székesfehérvári üzletembert, a veterán korosztályban mai is versenyző Orbán Győzőt választották meg az arra jogosultak. A Fegyelmi Bizottság új vezetője dr. Mecser Tamás lett, míg a Felügyelő Bizottságot Nemes Györgyné vezetheti a jövőben.

SZIS

 

Vissza