HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Márciusban hetedszer fittülhet

2013. február 18. (hétfő) 18:09
 
A tavasz beköszönte sorrendben hetedik éve jelent egyet Miskolcon, a Generali Sportarénában a Fittségi Sportnap megrendezésével. A régió legnagyobb életmód rendezvényén újra megdolgoztatja az érdeklődőket Katus Attila.

Régiónk legnagyobb fitness-életmód eseményét a miskolci önkormányzat és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete, a B.-A.Z. Megyei Pedagógiai Szakmai-, Szakszolgálati-, Közművelődési- és Sportintézet koordinálásával közösen hívja életre a népkerti sportlétesítményben.

A minden korosztály számára mozgási, kikapcsolódási lehetőséget kínáló, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és Miskolc MJV Önkormányzata által támogatott programsorozat a NIVEA TOUR ’13 miskolci állomása. Március 24-én, vasárnap 10 órától a sportcsarnok küzdőterén egymást követik majd a mozgásos órák. Az esemény egyik (többen is lesznek!) sztárvendége, a még egyszer sem hiányzó, sokszoros aerobik világbajnok Katus Attila lesz. A legújabb aerobic irányzat, a karate alapjaira épülő nippon zengo-t az alapító Brezovai Sándor prezentálja majd az érdeklődők felé.
[0_960] fitt.JPG
A mozgásos kínálatban zumba, body art, kick-boksz-; latin dance-; és capoeria- aerobik, valamint erősítés és újdonságként preventív gerinctorna is szerepel. Az ország szerte nagyon népszerű Kangoo Team lányaival ezúttal is kétszer tréningezhetnek a sportkedvelők.  Míg a szülők a különböző órákon sportolnak, a gyerekek sem lesznek tétlenek, számukra különböző játékos programokat kínálnak a Daragó Lászlóné vezette házigazdák.

A küzdőtéren felállítandó pavilonoknál az érdeklődők a különböző, népszerű mozgásformáktól kezdve az egészséges táplálkozáson keresztül a szépségápolásig sokszínű palettáról válogathattak.  Itt kínálnak bemutatkozási lehetőséget a sportlétesítményeknek, edzőtermeknek és mindazoknak, akik az egészségmegőrzéshez valamilyen módon kapcsolódnak.

További információt a www.borsodsport.hu  honlapon, a „Fittségi sportnap”-menüpont alatt, a 46/504-780-as telefonszámon, vagy a borsodsportig@t-online.hu e-mail címen lehet begyűjteni.

Vissza