HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

„Ahol találkozik a múlt öröksége, a természet varázsa és a gyógyítás hagyománya….”

2013. május 24. (péntek) 10:53
 
Az Európában egyedülálló karsztvizes barlangrendszer már a XVI. századtól a bencés szerzetesek kedvelt fürdőhelye volt.

A trópusi, párás időjárást idéző barlangi klímának, a mediterrán hangulatú környezetnek, a frissítő, ásványi anyagokban gazdag 30-35 °C-os karsztvíznek köszönhetően Miskolctapolca az egyik legkedveltebb üdülőhely Magyarországon. A természet alkotta barlangrendszerben kialakított gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka igazi regenerálódást biztosít az ide látogatók számára.

[1_180] Barlangfurdo.jpgA wellness szerelmesei különböző szauna szeánszokon vehetnek részt, melyet képzett szauna mesterek tartanak. A mozgást kedvelők víziaerobikozhatnak, akik kényeztetésre vágynak, megújult Barlang Aquaterápia gyógyászati részlegünkön.

Vendégeink választhatnak a különböző gyógyító és kényeztető masszázsok és kezelések közül az év minden napján. Egyedi, vendégbarát környezetben, a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével orvosi javaslatra, vagy egyéni igény szerint gyógyítjuk és enyhítjük a mozgásszervi panaszokat. Gazdag, minden igényt kielégítő szolgáltatásainkat azoknak
ajánljuk, akik a megelőzés, a felfrissülés, feltöltődés szándékával érkeznek, vagy egyszerűen csak azért, hogy egy kellemes nappal jutalmazzák meg magukat.

2013. június 16-tól 2013. augusztus 23-ig minden szombaton éjszakai fürdőzéssel várjuk Kedves vendégeinket!

(X)

Vissza