HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Megnyitott a Selyemréti Strand

2013. augusztus 7. (szerda) 15:52
 
Aki a nyári forróságban vízbe vágyik, vagy kedveli a vízparti sportokat, esetleg gyönyörű parkosított környezetben szeretne pihenni, feltöltődni, jól dönt, ha a július elején megnyílt Selyemréti strandot választja. A megújult fürdőben wellness szolgáltatásokkal is kényeztetik a vendégeket.

 

 

Gyönyörű környezetben hat medencével, sok újdonsággal várják a közönséget

[0_300] Csuzda.jpgA közel egymilliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően megújult fürdő 3,5 hektáros parkosított strandterülettel, összesen 6
medencével, közel 2800 négyzetméter vízfelülettel, valamint új wellness szolgáltatásokkal nyújt felhőtlen kikapcsolódást az ide látogatóknak.

Az 1927-ben épült főépületet is korszerűsítették, így átépített szaunaparkkal, merülő dézsával, dézsazuhannyal, 15 fős finn szaunával és infraszaunával várja a látogatókat. A fürdőkomplexum strandolói újra élvezhetik a dögönyözőket, birtokba vehetik a 3 pályás csúszdamedencét, a 25 méteres tanmedencét, a pezsgőfürdős ülőmedencét, egy élményelemekkel felszerelt gyermekmedencét és a továbbra is folyamatosan működő 50 méteres úszómedencét is.

Az új strandfürdő gyönyörű, pihenésre alkalmas parkkal várja a pihenni vágyókat. Itt az akadálymentesítésnek köszönhetően a mozgáskorlátozottak is zavartalanul közlekedhetnek. A strandfürdő területén kialakítottak 3 strandröplabda pályát, amelyek országos rendezvények megtartására is alkalmasak, igény szerint könynyen átalakíthatók strandfoci pályává is. Ezek a pályák az aktív sportokat kedvelő strandolók számára is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

A fürdő minden nap 9 órától este 8 óráig tart nyitva. A szezonban pedig minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket.

Bővebb információ és elérhetőség:
3527 Miskolc Bajcsy-Zsilinszky u. 58.
+ 36 46 411 389; + 36 46 411 399
info@selyemretifurdo.hu
www.selyemretifurdo.hu

(X)

[1_960] SelyemretiFurdo5.jpg

[4_960] SelyemretiFurdo1.jpg

[3_960] SelyemretiFurdo2.jpg

[5_960] SelyemretiFurdo3.jpg

[2_960] SelyemretiFurdo4.jpg


Vissza