HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Egy hónap próbaüzem után

2013. augusztus 21. (szerda) 19:23
 
2013 júliusára megújult a Selyemréti Standfürdő. A bővítés következtében a fürdeni vágyókat 3,5 hektáros parkosított strandterülettel várjuk...

Összesen 6 medencében 2728 négyzetméter vízfelülettel, valamint új wellness szolgáltatásokkal nyújtunk felhőtlen kikapcsolódást az ide látogatóknak. A fürdő vízellátását 2 nagyhozamú termálvizes (43-45 ºC) kút biztosítja, amelyek víz-utánpótlását (az elvégzett 13-as, 14-es C-izotóp vizsgálat alapján) több mint 9000 évvel ezelőtt beszivárgott karsztvízből nyeri.

[1_300] Strand2.jpgA megújult fürdőkomplexum strandolói újra élvezhetik a dögönyözőket, és birtokba vehetik a 3 pályás csúszdamedencét, a 25 méteres tanmedencét, a pezsgőfürdős ülőmedencét és egy élményelemekkel felszerelt gyermekmedencét, továbbá a folyamatosan működő 50 méteres úszómedencét is. Az új strandfürdő gyönyörű,  pihenésre alkalmas parkkal rendelkezik, amely akadálymentesítése révén a  mozgáskorlátozottak számára is zavartalan közlekedést biztosít.

Hamar visszaszoktak és megkedvelték a fürdőzni vágyók az új Selyemréti Fürdőt, mert a július 7-től augusztus 9-ig tartó próbaüzem alatt is mintegy 40000 látogató élvezhette az 5 új medence nyújtotta élményeket. Ez idő alatt lezajlott a gépészeti egységek finomhangolása, a felmerült rendellenességeket a szakemberek sorra elhárították és az egész személyzet arra törekszik, hogy minél felhőtlenebb kikapcsolódásban legyen része az idelátogatóknak.

[2_960] Strand1.jpg

Vissza