HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
élet-helyzet

A benzingőz vonzásában

2013. november 15. (péntek) 12:17
 
A délborsodi Sajószöged első embere, dr. Gulyás Mihály az aktív polgármesterek közé tartozik. Azonban a felhasznált energiát néha pótolni kell, tudja ezt jól, hiszen kedvence minden, amit robbanómotor hajt.

„Nagy örömömre szolgál, hogy magánemberként is bemutatkozhatom a Kulcsmagazin olvasóinak. Ugyanis bármennyire furcsa, a polgármesterek is végeznek hétköznapi tevékenységeket, nekik is van kedvenc időtöltésük” – reagált megkeresésünkre dr. Gulyás Mihály.

[0_960] GulyasMihaly.jpg

„Azt hiszem, minden polgármester kollégám nevében mondhatom, hogy egy ilyen kötetlen munkaidős hivatás mellett kevés ideje jut az embernek önmagára, mert alapvetően első kell hogy legyen a szeretett település érdeke. Szerencsés embernek érzem magam, mert a hivatásom egyben a hobbim is. Úgy gondolom ez a sokrétű, egész embert kívánó munka csak így végezhető igazán eredményesen. Persze azért, ha tényleg ki akarok kapcsolni, akkor elmegyek a barátaimmal bowlingozni. Ebben a sportágban a korábbi években több amatőr bajnokságon is eredményesen szerepeltem. Ezen túlmenően szeretek mindent, amit robbanómotor hajt; értem ezt az ilyen járművek vezetésére, javítására, egyedivé alakítására, átépítésére. Azt, hiszem ez egy velem született tulajdonság, természetemből fakadó kíváncsiság, amelyet az általam nagyon szeretett és tisztelt apai nagyapám szakmájánál fogva tovább erősített bennem. Köszönöm neked nagyapa!” – zárta meghatottan a polgármester.

Vissza