HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
élet-helyzet

Munka, család, zene

2014. február 23. (vasárnap) 09:59
 
Varga Vincét, Hernádkércs polgármesterét nem könnyű utolérni, hiszen a hivatali teendők mellett a családi vállalkozásban is helyt kell állnia. Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy hobbija a családja, mert amint van egy kis szabadideje, azt velük tölti.

„2010-től szülőfalum Hernádkércs polgármestere vagyok. Polgármesterként és vállalkozóként a feladatul kapott „munka” szinte teljes egészében kitölti  a napjaimat, így amikor csak tehetem, a családommal vagyok. Különösebb hobbim nincs, a családomnak és a településemnek szentelem a mindennapjaimat” – árulta el Varga Vince. „1996-ban elindítottunk egy családi vállalkozást melyben lehetőségem van a fiammal együtt dolgozni, így több időt tudunk együtt tölteni. Három gyermek édesapjaként a család a legfontosabb számomra. Két éve a nagylányom megajándékozott minket egy tündéri kislánnyal, az unokámmal.

Persze mint minden ember én is szeretek kikapcsolódni, szórakozni, így amikor lehetőség van rá akkor a családommal közösségépítő zenés összejöveteleket szervezünk, ahol a fergeteges hangulat nem marad el. A polgármesterség számomra nem munka, hanem hivatás, ezért nem jelet számomra terhet a mindennapi teendők elvégzése. Bízom benne, hogy a jövőben is lehetőségem nyílik a település vezetőjeként minél többet megtenni az itt élő lakosságért és a településért”– zárta a beszélgetést a polgármester.

Vissza