HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
vendégségben

Ismerje meg a falusi életet, várja a Berzi Farm!

2014. július 20. (vasárnap) 00:15
 
A Berzi Farm – Pata Tanya Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a festői Tokaji-hegy lábánál, Tarcal határában terül el, és minden kedves látogatót, érdeklődőt szeretettel vár.

A farm két hektárnyi területen fekszik, amelyen állatsimogató található. Az állatok nagyon szeretik az embereket, megszokták állandó jelenlétüket, különösen nagy odaadással fogadják a gyerekek gondoskodását, szeretetét. A farmon őshonos magyar állatokkal találkozhatnak az ide látogatók (disznó, mangalica, racka, marha, ló, tyúk, liba, kacsa, nyúl).

[4_300] berz-jav.jpg

[6_300] b2.JPG

[9_300] b5.JPG

[5_300] b4.JPG

Megismerhetik gondozásuk, tartásuk feltételeit, módjait. A farm megálmodója olyan környezetet igyekezett kialakítani, amely felidézi a hagyományos vidéki udvar hangulatát, annak a jellegzetes épületeivel, eszközeivel, állataival. A kirándulás interaktívvá is tehető, hiszen nemcsak megtekinteni lehet, hanem állandó felügyelet mellett, szakképzett gondozó segítségével a látogatók lehetőséget kaphatnak nemcsak az állatok simogatására, de azok etetésére, itatására, gondozására is.

[7_300] b0.jpg

[3_300] b6.JPG

A lovagolni tudókat, vágyókat lovaglási lehetőség is várja a farm területén. És, ha a kedves látogató a szemlélődés és a munka során nemcsak elfáradt, hanem meg is éhezett, az erre a célra kialakított szabadtéri szalonnasütő, bográcsozó, grillező várja, hogy – igény szerint – sült szalonnával, húsokkal, vagy bográcsban főtt finomságokkal csillapítsa éhségét. Az ételek elfogyasztására 40 fő befogadására alkalmas kerti filagóriában van lehetőség. Ha valaki többnapos programot tervez a környéken, a közelben pénztárcabarát, de akár minden igényt kielégítő szálláshelyeket is tudunk biztosítani, ahol kipihenheti az élmény dús programok, szép kirándulások fáradalmait.

A Berzi Farm – Pata Tanya vendégeit szeretettel várják a tarcali szállásadók. Remek osztálykirándulások, családi vagy csoportos kirándulások, csapatépítő tréningek helyszíne lehet a Berzi Farm – Pata Tanya, ahol a látogatók kiszabadulhatnak rohanó hétköznapjaikból, és nyugalmas, gyönyörű környezetben kapcsolódhatnak ki, pihenhetnek meg, élményeket, tapasztalatokat szerezhetnek, vagy egy kellemes főzéssel hódolhatnak a kulináris élvezeteknek, de nem utolsó sorban megismerhetnek egy nagy hagyományokkal rendelkező történelmi borvidéket is. A farm télen-nyáron várja az érdeklődőket, az évszaktól függetlenül, időjárásnak megfelelően látogatható.

Töltsön egy fantasztikus napot a tarcali Berzi Farm – Pata tanyán családjával vagy akár barátaival, ismerőseivel, nyugodt, vidám, friss környezetben. Tanulmányozza, figyelje, ismerje meg az állattenyésztést, a falusi életet! Mi szeretettel várjuk!

[8_300] b8.jpg

 

Elérhetőségünk: Berzi Farm–Pata Tanya 3915 Tarcal, Prügyi út 261.

Telefon: 06-31/313-0775, E-mail: berzigazda@gmail.com

[1_960] pata-tanya-hirdetes.jpg

Vissza