HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
ajánló

Az orosz piacról konzultálnak a BOKIK-ban

2015. február 4. (szerda) 08:16
Tekintettel az oda-vissza szankciókra problémás az orosz piac, amelyről szakértők bevonásával március 4-én tanácskozást tart a BOKIK. A konzultáció nem a hagyományos tájékoztató jellegű előadások mentén zajlik, hanem a fő szerep és a hangsúly a kétoldalú megbeszéléseken és a konkrét vállalkozói igények feltérképezésén lesz.

Hogyan befolyásolja a magyar kkv szektor életét az orosz embargó, illetve miképp lehet ezeket a negatív hatásokat csökkenteni. Egyrészről az oroszországi piaccal kapcsolatos fontos tudnivalókat, aktuális információkat osztjuk meg a résztvevőkkel, másfelől a veszteség csökkentése érdekében a szomszédos országok piaci lehetőségeire is fel kívánjuk hívni a vállalkozók figyelmét.

 A konzultáción részt vesznek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar - Orosz Tagozatának képviselői és a Creative-Expert Consulting export tanácsadó szakértői, akik részletes tájékoztatást adnak azokról a tapasztalataikról, amelyeket az orosz és a szomszédos országok piacain észlelnek üzleti kapcsolataikban a nyugati szankciók és az orosz ellenlépések bevezetése óta.

Vissza