HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Báloztak a borsodi jegyzők és köztisztviselők

2015. február 22. (vasárnap) 08:45
 
A Borsodi Jegyzők Szakmai Egyesülete hangulatos bált rendezett szombaton este Kazincbarcikán, amelyet táncos, zenés műsor színesített, s természetesen az ilyenkor szokásos tombola sem maradhatott el.

A rendezvényt Demeter Zoltán, a térség országgyűlési képviselője és dr. Sallai Árpád, az egyesület elnöke, Rudabánya jegyzője köszöntötte. Utóbbi emlékeztetett arra, hogy a jubileumi, 10. megyei bál a tagságnak köszönhető, ugyanis „kikövetelték”. Ezt követően Vályi Zsolt rádiós műsorvezető konferálásával beindult a műsor.

[2_960] DSCF7099.JPGElőször Eperjesi Erika és Jenei Gábor adott elő operett részleteket, majd a Dance Elit táncegyüttes szórakoztatta a közönséget. A finom vacsora elköltése után a műsor fénypontjaként a Szinva Art nagy sikerrel mutatta be hogyan lehet a népzenei, néptáncos alapokból igaz showműsort varázsolni.

[0_960] DSCF7163.JPGA profik műsorát követően a közönség vette át a színpadot és Bonus Track együttes zenéjére ropták, kivilágos virradatig, pontosabban ki meddig bírta.

[1_960] DSCF7102.JPG

Vissza