HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Vereséggel bajnok a Fradi, diósgyőri döntetlen Csabán

2016. április 2. (szombat) 20:33
 
A sereghajtó Békéscsaba gól nélküli döntetlent játszott szombaton a vendég Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában. A Ferencváros 2-1-re kikapott Debrecenben, de óriási pontelőnyének köszönhetően máris bajnok.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Békéscsaba 1912 Előre-Diósgyőri VTK 0-0
---------------------------------------
Békéscsaba, 1500 néző, v.: Bognár
    sárga lap: Piermayr (91.), Punosevac (91.)

    Békéscsaba:
    -----------
Poleksic - Bényei, Vaskó, Damjanovic, Fabio - Birtalan (Viczián, 62.), Spitzmüller (Paukner, 87.), Piermayr, Laczkó - Calvente, Punosevac

    Diósgyőr:
    ---------
Rados - Okuka, Lipták, Tamás, Nemes - Koman, Egerszegi - Bacsa, Bognár I. (Ternován, 90.), Barczi (Nikházi, 75.) - Novothny (Grumic, 60.)

    Kiegyenlített első félidőt láthatott a közönség, mindkét oldalon akadtak helyzetek, de ezek kimaradtak. A Békéscsaba állt közelebb a gólhoz, Bényei azonban közvetlenül a szünet előtt a kapufát találta el.

    A fordulást követően visszaesett az iram, a kapuk alig forogtak veszélyben. A hazaiak akartak, de nem igazán tudtak veszélyeztetni, a vendégek pedig úgy tűnt, megelégszenek az egy ponttal, így maradt a döntetlen.

Mivel a Paks 4-1-re legyőzte az MTK-t, ezzel eldőlt a bajnoki cím.  A tavasszal gyengélkedő Fradi őszi óriási pontelőnyének köszönhetően már bajnok, a DVTK a középmezőnyért harcol(gat).

(MTI- Kulcs Magazin)


Vissza