HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Dunaújvárosi döntetlen az MTK-val

2016. április 9. (szombat) 20:13
 
Nem hozott gólt a második helyen álló MTK Budapest és a vendég Diósgyőr dunaújvárosi összecsapása a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján.

A fővárosiaknak ez volt a negyedik hazai meccsük a Fejér megyei városban, és most először nem gyűjtötték be a három pontot, míg a miskolciak négy bajnoki találkozó óta veretlenek.

    OTP Bank Liga, 27. forduló:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK 0-0
------------------------------
Dunaújváros, 1000 néző, v.: Berke

    MTK Budapest:
    -------------
Hegedüs - Poór, Baki, Grgic, Vadnai - Hajdú (Deutsch, 86.), Bese, Thiam, Kanta, Gera D. (Vogyicska, 92.) - Nikacs (Varga Sz., 53.)

    Diósgyőri VTK:
    --------------
Rados - Okuka, Lipták, Kovács G., Nemes - Elek, Nikházi (James, 71.), Egerszegi, Koman, Bognár (Novothny, 61.) - Bacsa (Ternován, 91.)

    A vendégek nagy lendülettel kezdték a mérkőzést, de nem sikerült előnyhöz jutniuk, majd negyedóra elteltével kiegyenlítettebbé vált a játék, ekkor az MTK előtt is adódott néhány lehetőség. Az első félidő hajrája ismét a Diósgyőré volt, Hegedüsnek többször is nagyot kellett védenie, a játékrész legnagyobb helyzetét mégis a fővárosiak hagyták ki Nikac révén, aki közelről emelt a kapu mellé közvetlenül a szünet előtt.

   A második félidő ott folytatódott, ahol az előző abbamaradt: Nikac rontott nagy helyzetben. Ezt leszámítva viszont kevesebb veszélyes helyzet alakult ki a kapuk előtt, noha továbbra is a miskolciak futballoztak enyhe mezőnyfölényben és támadóbb szellemben. A hajrában úgy tűnt, mindkét fél megelégszik az egy ponttal, s nem is született találat a lefújásig.

(MTI)


Vissza