HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Halálos baleset az M3-ason Gelejnél

2016. szeptember 26. (hétfő) 12:37
 
Halálos közúti közlekedési baleset történt hétfőn dél felé az M3-as autópályán, Gelejnél, a főváros felé vezető irányban. A baleset miatt a helyszínelés idejére egy sávra korlátozták a forgalmat a rendőrök. Egy délutáni balesetet követően teljes útzárat rendeltek el a 37-es főúton Belegrádnál.

A rendelkezésre álló adatok szerint hétfőn 11 óra 40 perckor az M3-as autópálya 144. kilométerszelvényében kamionba hajtott egy kisteherautó, aminek sofőrje az ütközés következtében életét vesztette.

A rendőrök, az autópálya főváros irányába tartó szakaszát rövid időre lezárták, majd a forgalmat belső sávban újra indították. A várható torlódás miatt kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét!

***

A rendelkezésre álló adatok szerint  hétfőn 15 óra után a 37-es számú főút 5. kilométerszelvényében a belegrádi elágazásánál egy tehergépkocsi munkagéppel ütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője megsérült.

Az utat a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a járműveket Onga és Gesztely irányába terelik.

Vissza