HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Szatírt fogtak Barcikán

2016. október 12. (szerda) 19:57
 
Elfogták a rendőrök azt a kazincbarcikai férfit, aki a városban több alkalommal szeméremsértő módon mutogatta magát. A rendőrség további sértettek jelentkezését várja.

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság T. Balázs 26 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított október 9-én 3 óra 30 perc körüli időben Kazincbarcikán, a Csokonai úton nemi vágya felkeltése érdekében mutogatta magát egy fiatal lánynak.

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták a férfit, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A tettét beismerő terhelt vonatkozásában felmerült, hogy áprilisától legalább 10 alkalommal ugyanazon környéken mutogatta magát a közeli szórakozóhelyről haza igyekvő lányoknak. A 190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi minden esetben fejére húzott kapucnis felsőruházatot viselt.

[0_960] mutogato.jpg

Fotó: internet, illusztráció


A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri azon sértettek, szemtanúk jelentkezését, akik a korábbi esetekkel kapcsolatosan további információval, adatokkal rendelkeznek tegyenek bejelentést személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámán. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 112-es központi segélyhívón.

A bejelentők adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Vissza