HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Remény karácsony - összefogás a megye szegénysorú gyermekeiért

2016. december 1. (csütörtök) 22:16
 
„Számomra mindig is fontos lesz Miskolc, mert három évvel ezelőtt egy emberként állt mellém a város. Ezért is tölt el mindig különös izgalommal, ha hazalátogatok, és valamit visszaadhatok Miskolcnak”- mondta Pál Dénes a csütörtöki Remény karácsony elnevezésű jótékonysági rendezvény előzetes sajtótájékoztatóján.

A megye egyik legnagyobb karitatív megmozdulását a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezete, a Jam étterem és kávézó, valamint a RádióM szervezi, a Lillafüredi Kalandpark közreműködésével. A december 22. és 23. között, több helyszínen zajló eseménysorozat támogatója Pál Dénes, miskolci kötődésű énekes-előadó is. 

[4_960] 07.jpg

Hogy miért kapta az eseménysorozat a Remény karácsony címet?

Mert élnek a megyében olyan gyermekek, akik abban reménykednek, hogy lesznek olyan jóérzésű emberek, akik rájuk is gondolnak a szeretet ünnepén.

[1_960] 08.jpg

A szervezők célja az, hogy minden szegénysorsú borsodi gyermek kapjon valamilyen ajándékot! Az előkészületekről, a helyszínekről, és arról, hogy miként lehet csatlakozni a „Remény karácsonyhoz” bővebb információt a RádióM-ben hallhat a megye lakossága, valamint minden részlet folyamatosan felkerül az esemény Facebook oldalára. 

[5_960] 03.jpg

Képen: Pál Dénes, énekes-előadó; Grubert Roland a Magyar Vöröskereszt megyei igazgatója; Tóth Szántay-József, a RádióM ügyvezető igazgatója; Konczvald István (Miskolci Kávémester), a Jam étterem és kávézó tulajdonosa; Ivacs Lajos, a Hunguest Hotel Palota igazgatója, a Lillafüredi Kalandpark képviseletében

A csütörtöki tájékoztató beszélgetés ideje alatt készült egy akvarell, aminek különlegessége, hogy Hrabina Norbert kávéval festette, a szervező étterem és kávézó ötlete alapján.

A Remény című kép árverésre kerül, a befolyt összeget a szervezők, a többi ajándék mellett, a Miskolci Gyermekvárosnak ajánlják fel.  

 

(fotók: Rogosz Péter)

Vissza