HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Tiszaújvárosi triatlonos díjeső

2017. január 11. (szerda) 14:16
 
Népes küldöttséggel képviseltethette magát a Magyar Triatlon Szövetség budapesti Díjátadó Gáláján a Tiszaújvárosi Triatlon Klub, melynek oka: szinte minden kategóriában jó néhány sportolójuk érdekelt volt a serlegosztásnál.

Az eseményen kiosztott díjak legrangosabbját a korosztályonként odaítélt „Év sportolója” kitüntető cím jelentette, melyből nem kevesebbet, mint nyolcat – Vágási Zoltán (gyermek kcs., triatlon), Putnóczki Dorka és Lehmann Csongor (ifjúsági kcs., triatlon), Putnóczki Dorka (ifjúsági kcs., duatlon), Dévay Zsombor (ifjúsági kcs., duatlon), Lehmann Bence (junior kcs., triatlon és duatlon), Hankó Dávid (felnőtt kcs., középtávú triatlon) érdemeltek ki a Tiszaújvárosi Triatlon Klub versenyzői.
Az országos utánpótlás egyesületi pontversenyt fölényesen nyerte meg a Tiszaújvárosi Triatlon Klub, mely az összetett egyesületi rangsorban - a három olimpikont soraiban tudó - Budaörsi TKE mögött az előkelő második pozíciót érdemelte ki.

[0_960] tria17.JPGA magas szintű szakmai munkájáért elismerő oklevélben részesült a Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Baráth Tamás, Balogh Bence, Filep Csaba alkotta  tiszaújvárosi edzői gárda.

A helyszínen jelen levő sportvezetők, sportolók szavazatai alapján az „Év eseménye” 2016-ban a tiszaújvárosi 18. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét lett.

Vissza