HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Megyei kosárrangadó

2017. január 20. (péntek) 12:58
 
Színvonalas és kemény megyei rangadó várható ma este, a Miskolci Egyetem Körcsarnokában, ahol az amerikai légióssal erősített tiszaújvárosi Phoenix KK lesz a vendég a férfi kosárlabda NB I/B Keleti-csoportjának borsodi rangadóján.

A 7 győzelemmel és 5 vereséggel az ötödik helyen álló tiszaújvárosiak legutóbb hazai pályán kaptak ki a Hódmezővásárhelytől (80-83). A Phoenix KK légiós poszton változtatott, a távozó ukrán Osnach helyére az amerikai Jaywuan Hill érkezett, aki a MEAFC ellen fog bemutatkozni új csapatában.

A miskolciak sem zárták túl vidáman az előző hetet, hiszen Egerben „hagytak” egy mérkőzést (73-65), ám a csoportot továbbra is vezetik. Mi lehetne ilyenkor nagyobb kihívás a bizonyításra, mint egy jóféle borsodi rangadó?

A jóféle borsodiról jut eszünkbe, hogy a korban arra érdemes nézők ismét ingyen sörrel találkozhatnak a szomszédvári ütközet előtt, alatt és a készlettől függően után a Körcsarnokban!

A pénteken 18 órakor kezdődő találkozóra a belépés ingyenes!

Bene Szilárd, vezetőedző: A szomszédvári rangadóknak mindig megvan a maga varázsa, nem kizárt, hogy megtelik a Körcsarnok. Bízom benne, hogy a hazai pálya és a lelkes közönségünk kellő önbizalmat ad nekünk és felszabadulttá tesz minket. Sokkal több van a csapatban és egyénileg a játékosokban is, mint ami a múlt meccsen kijött belőlük, itt az ideje, hogy megmutassuk.

Vissza