HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Elcsapta, majd elhajtott

2017. február 2. (csütörtök) 12:35
 
Az Ózdi Rendőrkapitányság tanúk jelentkezését várja egy közúti közlekedési baleset kapcsán.

A rendelkezésre álló adatok szerint  január 31-én 12 óra 30 perc körül a Farkaslyuk, Szilvásváradi út 15. szám előtti útszakaszon egy ismeretlen személy az általa vezetett, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Eperjes dűlő irányába haladva elsodort egy 17 éves fiatal fiút, aki körültekintés nélkül akart az úttest túloldalára átmenni. Az autós segítségnyújtás nélkül a helyszínről elhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az eseményt, illetve a megjelölt időszakban a fenti útvonalon közlekedtek, továbbá a balesettel vagy a balesetet okozó autó vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3600 Ózd, Jászki Oszkár u. 2.), vagy az ügy előadójának internetes elérhetőségén: rajhoczkip@borsod.police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a nap 24 órájában elérhető 46/514-506-os telefonszáma is hívható, ahogy a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyike. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is.

Vissza