HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Borsodiak fekete napja

2017. március 4. (szombat) 17:50
 
A DVSC hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati mérkőzésén. Ezzel helyet cseréltek a tabellán. A Mezőkövesd hazai pályán kapott ki 2-0-ra a Vasastól.

OTP Bank Liga, 22. forduló: Debreceni VSC-Diósgyőr 3-0 (2-0)
Nagyerdei Stadion, 4200 néző, v.: Kassai     gólszerző: Osváth (30.), Ferenczi (34.), Feltscher (60.)     sárga lap: Feltscher (17.), Brkovic (37.) illetve Eperjesi (25.)

DVSC: Danilovic - Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi - Jovanovic (Sekulic, 64.), Tőzsér, Filip, Feltscher (Könyves, 77.) - Suk, Chuka (Barna, 87.)
    
Diósgyőr: Rados - Eperjesi, Lipták, Jagodinskis, Lőrincz - Vela (Kitl, 77.), Daushvili, Elek, Ugrai (Fülöp, 55.) - Novothny, Szarka (Makrai, 67.)    

A találkozó elejétől a hazaiak irányították a mérkőzést, ám kevés lehetőségüket az első félórában nem tudták gólra váltani. Aztán négy perc alatt váratlanul két távoli lövésből két gólt is szerzett Loki, a vendégek kapusa, Rados mindkét találatnál nagyot hibázott.

Szünet után már a diósgyőriek is többet kezdeményeztek, így élvezetes második félidőt láthatott a közönség. Gólt azonban ismét csak a hazaiak szereztek, akik teljesen megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot.

Attól nagyobb probléma van Diósgyőrben, hogy megoldaná egy edzőcsere. A Diósgyőr újra kiesőhelyen áll. Ezen már csak egy jó edző és posztra igazolás segíthet(ne). A Mezókövesd szeptember óta először szenvedett vereséget hazai pályán. A Vasas stabilizálta helyét a dobogón, a matyók viszont továbbra is biztos középcsapatnak számítanak.

(MTI- Kulcs Magazin)


Vissza