HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Lopás lett a cseréből...

2017. április 8. (szombat) 10:40
 
Egy falhoz támasztott piros biciklit tulajdonított el egy férfi Mikóházán. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a régi kerékpárját hátrahagyó kerékkötőt, aki mint a példa is mutatja nem az eszéről vált híressé.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság C. János 31 éves zemplénagárdi lakossal szemben. A gyanúsított április 4-én 11 óra 50 perc körül egy mikóházai ingatlan elé letámasztott és őrizetlenül hagyott új kerékpárt eltulajdonított, majd elhajtott a helyszínről. A férfi a biciklin hagyott ételhordót hátrahagyta, akárcsak az ő régi kétkerekűjét.

A bejelentést követően nem sokkal Pálházán azonosították a rendőrök a kerékkötőt, akit elfogtak és előállították a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán többek között elmondta, hogy régi kerékpárját azért cserélte le, mert az már nagyon rossz volt, azért is hagyta a helyszínen.

[0_960] pirosbringa.jpg

Mivel a rendőrség az ilyenkor szokásos "győzelmi fotót" kivételesen nem mellékelte a hírhez, ezért be kell érniük egy internetről letöltött illusztrációval. Reméljük ettől komolyabb bűncselekmény nem történt a napokban megyénkben.

Vissza