HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Jogsi nélkül, ittasan...

2017. április 15. (szombat) 09:53
 
Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 22 éves miskolci férfival szemben, aki ittasan, jogosítvány nélkül vezetve sógora autóját összetört három parkoló személygépjárművet.

A Miskolci Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Istvánnal szemben.

A gyanúsított január 9-én 22 óra körül Miskolcon, a Thököly utcán hozzátartozója tudta és beleegyezése nélkül elvette autójának slusszkulcsait, majd a járművel elindult és az út mentén parkoló három személygépjárműnek ütközött. Személyi sérülés az esettel kapcsolatban nem történt.
[0_960] jogsinelkul.jpg
A férfit a rendőrök elfogták, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy K. István vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá ittas is volt.

A gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság   március 29-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Vissza