2017.április.23 (vasárnap) Nyert a Diósgyőr, botlott a Kövesd

Nyert a Diósgyőr, botlott a Kövesd

A Diósgyőr 1-0-ra nyert a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 28. fordulójában és ugyan még kieső helyen állnak, de már csak egy pontra van az MTK. A másik borsodi csapat, a Mezőkövesd viszont sima hazai vereséget (1-3) szenvedett az Újpesttől.

A borsodi együttes ezzel az idén először nyert idegenben, míg a tolnaiak a szezonban első alkalommal kaptak ki hazai pályán.

    OTP Bank Liga, 28. forduló:
Paksi FC-Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)
----------------------------------
Paks, 500 néző, v: Bognár
    gólszerző: Ugrai (14.)
    sárga lap: Lenzsér (90.), illetve Novothny (54.)

    Paks:
    -----
Molnár - Kulcsár, Zachán, Lenzsér, Szabó - Papp - Szakály (Jelena, 68.), Bertus (Kecskés, 85.), Hajdú (Koltai, 85.), Bartha - Hahn

    DVTK:
    -----
Antal - Eperjesi, Lipták, Karan, Tamás - Diego (Nagy, 90.), Mevongou, Busai, Ugrai (Szabó, 90.)- Novothny, Szarka (Fülöp, 79.)

A vendégek szabadrúgásgóllal az első negyedóra végén megszerezték a vezetést, s a szünetig nem is engedték ki a mérkőzés irányítását a kezükből. Többet birtokolták a labdát, kezdeményezőbbek voltak, de fölényük további találatokban nem mutatkozott meg a védekezésben nagy erőket mozgósító paksiakkal szemben.Fordulás után sem változott jelentősen a játék képe. A Diósgyőr őrizte egygólos előnyét, a Paks pedig nem jelentett komoly veszélyt a vendégkapura.

(MTI - Kulcs Magazin)


« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat