HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Európai csúcsra táncolt a múzeum!

2017. május 5. (péntek) 00:15
 
Amiben eddig csak reménykedtünk, immár valóság: a Herman Ottó Múzeum videója megnyerte a Museum Dance Off verseny európai döntőjét, és bekerült a világfináléba!

Huszonnégy óra alatt több, mint 17 ezer szavazat (pontosan 17.590). Ezt a nem akármilyen eredményt érte el a Herman Ottó Múzeum videója, amelyet a Museum Dance Off 4 versenyre készítettek el. Ez a siker óriási összefogás nyomán jöhetett létre, hiszen a helyi középiskoláktól kezdve az ország többi múzeumában dolgozó kollégákig rengeteg kisebb-nagyobb közösség fogott össze felhívásunkra, és voksoltak a filmre, amelynek nézettsége már meghaladta a 10 ezret a YouTube-on, és öt kontinens 42 országában láttak legalább egyszer.

A világdöntő szavazása május 8-án, hétfőn – magyar idő szerint – 14 órakor indul, és 24 órán keresztül tart majd. Itt egy-egy ausztrál, kanadai és egyesült államokbeli múzeum videójával szállunk nemes versengésbe. Ennek megnyeréséhez az eddigieknél is nagyobb összefogást szeretnének létrehozni,  mivel a tavalyi győztes, a melbourne-i Victoria Museum 79 ezer szavazattal hódította el a trófeát.

[0_960] muzeum2.jpg(kép illusztráció a videóból)

A videó itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=ewuob7sgPRU

A szavazás menete május 8-án, hétfőn 14 órától:Nyissa meg a http://www.whenyouworkatamuseum.com/ honlapot.Görgesse lejjebb az oldalt, és keresse meg a szavazási kockát.Jelölje meg a Herman Ottó Múzeum neve mellett lévő kört, majd kattintson a Vote szóra.Megjelenik egy szavazórobotokat kiszűrő ellenőrző mező, ide a fölötte lévő szöveget kell beírni, majd rákattintani ismét a Vote szóra.Ezzel a szavazás le is zárult, lehet előlről kezdeni, az oldal frissítése után. Mivel nem korlátozzák az egy gépről leadható szavazatok számát, így kérjük voksoljanak minél többet.

Vissza