2017.május.21 (vasárnap) Kövesdi siker, a DVTK még veszélyben

Kövesdi siker, a DVTK még veszélyben

Az utolsó előtti MTK 0-0-s döntetlent játszott a vendég, szintén a bennmaradásért küzdő Diósgyőrrel a labdarúgó OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójában, szombaton. Még mind a két csapatot fenyegeti a kiesés réme, amitől a Mezőkövesd az utolsó pillanatban szerzett góllal (3-2, a Paks ellen) megszabadult.

Az egy ponttal egyik csapat sem lehet elégedett, mivel az MTK maradt a 11., kieső helyen, míg a DVTK 10. Ugyanakkor mindkét gárdának a saját kezében maradt a sorsa, mivel ha győznek a jövő heti zárókörben, akkor a következő szezonban is az NB I-ben szerepelnek majd.

    OTP Bank Liga, 32. forduló:
MTK Budapest-Diósgyőri VTK  0-0
-------------------------------
Új Hidegkuti Stadion, 3771 néző, v.: Szabó Zs.
    sárga lap: Baki (30.), Okuka (33.), Vass (82.), illetve Mevoungou (52.), Karan (59.), Busai (68.)

    MTK: Petkovic - Baki, Vass, Poór, Vadnai - Okuka, Kanta, Korozmán (Gera 71.), Katona (Hrepka 84.) - Torghelle, Ramos

    DVTK: Antal - Eperjesi, Mevoungou, Karan, Tamás - Vela, Busai, Novothny, Villar (Ugrai 55.) - Makrai, Szarka (Dausvili 80.)

    Az első félidőben nagy akarással küzdöttek a csapatok, ám rengeteg hiba csúszott mindkét együttes játékába. A pontatlanságok ellenére voltak veszélyes helyzetek a kapuk előtt, ám gól nem született.

   A második játékrészben is komoly harc folyt a pályán, az MTK volt a kezdeményezőbb, de képtelen volt kapuba találni, mint ahogy a diósgyőriek sem tudták gólra váltani helyzeteiket. Így az utolsó fordulóban kell kiharcolniuk a csapatoknak az élvonalban maradást.

   Az MTK Paksra látogat, míg a Diósgyőr az előtte álló, 9. Debrecennel csap össze a zárókörben.

(MTI- Kulcs Magazin)


« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat