HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

A hétvégén is törtük magunkat

2017. június 19. (hétfő) 10:25
 
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. június 18-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó baleset öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc felől Sajószentpéter felé hajtott a 26-os számú főúton, 6 óra 30 perc körül egy autó vezetője, amikor a Sajóecsegi elágazás után a vizes útfelületen megcsúszott és egy villanyoszlopnak ütközött. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Encs irányából Gibárt felé tartott egy motorkerékpáros és utasa 14 óra körül, amikor a sofőr egy személygépkocsi előzésébe kezdett. A motoros nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért a manőver végén elvesztette a motor felett az uralmat és elesett. A balesetben a sofőr és utasa is megsérült.
[0_960] baleset3.jpg
Kácson, a Főúton egy személygépkocsi vezetője 15 óra 40 perc körül vezetés közben elaludt, majd az útmenti árokba hajtott. A balesetben a jármű utasai könnyebben megsérültek.

Az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják a baleset körülményeit. A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

Vissza