HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Ittasan, eltiltás alatt, rendszám nélkül...

2017. július 26. (szerda) 12:48
 
Egy ittas motorost az oszlop fogott meg, míg több szeszesital-fogyasztása után volán mögé ülő autóst pedig a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az illetékességi területén kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára, így az ittas sofőrök kiszűrésére is. A megye útjain július 17-e és július 23-a között 72 közúti közlekedési baleset történt. Ebből hét esetben volt ittas sofőr az okozó.

A járőrök az adott időszakban 27 ittasan volán mögé ülő sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna. Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.

Egy 29 éves motoros Ónodon, a Mező utcában haladt 2017. július 19-én 14 óra körül, amikor járműve sebességét nem az útviszonyokhoz igazítottan választotta meg és egy kanyarban oszlopnak ütközött. A súlyos sérülésekkel kórházba szállított férfi el volt tiltva a vezetéstől, a motoron nem volt hatósági jelzés, ráadásul ittas is volt.

[0_960] motor.jpg

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Vissza