HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Sopronbqn verte a Haladást a Diósgyőr

2017. július 29. (szombat) 20:07
 
A Diósgyőri VTK 3-0-s győzelmet aratott Sopronban a Swietelsky Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján. A DVTK 1998 után tudott ismét győzni úgy, hogy a párharcban a szombathelyi csapat volt a pályaválasztó.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Swietelsky Haladás-Diósgyőri VTK 0-3 (0-0)
------------------------------------------
Sopron, 1544 néző, v.: Farkas Á.
    gólszerzők: Tamás M. (61.), Óvári (76.), Busai (88.)
    sárga lap: Bosnjak (44.), Grumic (67.), illetve Tóth B. (29.), Szarka (38.), Busai (45.), Ugrai (80.)

    Swietelsky Haladás: Király - Jagodics, Wils, Bosnjak, Polgár - Simon, Kiss B., Tóth M. (Petró, 78.) - Rácz (Grumic, 62.), Williams, Medgyes (Halmosi, 62.)

    Diósgyőri VTK: Rados - Eperjesi, Lipták, Karan, Tamás M. - Vela, Busai, Tóth B. (Nono, a szünetben), Óvári (Ternován, 87.) - Szarka, Joannidisz (Ugrai, a szünetben)

    A Haladás kezdett aktívabban, az első negyedóra után aztán kiegyenlítetté vált a játék. Mindkét kapu előtt adódtak kisebb lehetőségek, de a szünetig egyik csapat sem tudott előnybe kerülni.

    A fordulást követően csapkodó, pontatlan játékot láthatott a közönség, majd egy szöglet után váratlanul gólt szerzett a vendégcsapat. Vezetése tudatában magabiztosabbá vált a Diósgyőr, többet birtokolta a labdát, a hajrához közeledve pedig megduplázta előnyét. Az utolsó percekben még egy védhetőnek tűnő, távoli lövésből is betalált a DVTK, amely így idénybeli harmadik idegenbeli meccsén is veretlen maradt, jelenleg hét ponttal áll.

(MTI)


Vissza