2017.augusztus.09 (szerda) Felújítás miatt új helyre költözik a BOKIK

Felújítás miatt új helyre költözik a BOKIK

Szeptember 4-től (hétfő) új helyszínen, a Vologda út 3. szám alatt – az ÉMÁSZ székház mellett – várja a vállalkozókat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) munkaszervezete. A változás oka, hogy megkezdődik a BOKIK Szentpáli utcai székházának felújítása.

Már javában zajlik a kamara székházában az összepakolás, a szobák kiürítése, és szeptember 4-én már a Vologda utca 3. szám alatt kezdik a munkát a munkaszervezet tagjai.

A vállalkozók, az ügyfelek és a partnerek tájékoztatása érdekében néhány hasznos tudnivaló:

[0_960] kamara.JPG

Ebben az épületbe költöznek

A BOKIK postacíme szeptember 4-től: 3525 Miskolc, Vologda utca 3. A postafiók változatlan: 3501 Miskolc, Pf.: 376 Az e-mail címek változatlanok, és a telefonszámok is a régiek maradnak, de várhatóan kevesebb vonalon érhetők majd el a munkatársak az új helyen.

A költözéssel, az új helyszínnel, az elérhetőségekkel kapcsolatos naprakész információk megtalálhatók a www.bokik.hu honlapon.

[1_960] kamara2.jpg

A légifotón középen, piros pöttyel van jelölve

A felújítás hónapjaiban a kamara munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen, magas színvonalon végezzék munkájukat a vállalkozások érdekében.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat