HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
színes

Megcsípték az utcai ékszerrablót

2017. augusztus 11. (péntek) 12:04
 
Azonnal elfogták a rendőrök azt a tolvajt Sátoraljaújhelyen, aki egy 44 éves asszony nyakából kitépte arany nyakláncát az utcán.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást A. Roland 19 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított  augusztus 9-én 10 óra 45 perckor Sátoraljaújhelyen egy sétáló nő nyakából kitépte arany nyakláncát, majd elmenekült. A kétségbeesett asszony barátnőjével a tolvaj után szaladt, majd kiabálva segítséget kértek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Sátoraljaújhelyi Közös Kapcsolattartási Szolgálati Helyének vezetője szabadnapján éppen arra motorozott és a két nő segítségére sietett. A rendőr azonnal a férfi után ment, miközben telefonon értesítette helyi munkatársait, akik segítségével elfogták az ékszer-tolvajt. A. Roland menekülés közben elejtette a nyakláncot, amit a rendőrök megtaláltak és visszaadtak jogos tulajdonosának.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, továbbá beismerő vallomást tett egy pár nappal korábban elkövetett kerékpár lopás vonatkozásában is.

Vissza