2017.augusztus.29 (kedd) Fejre állt a Renault

Fejre állt a Renault

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A leglátványosabb - és egyben a legsúlyosabb is - minden kétséget kizáróan a fotón látható eset volt Abaújban.

Egy menetrendszerinti autóbusz közlekedett augusztus 28-án 12 órakor Miskolcon a Szentpéteri kapuban. A jármű vezetője forgalmi okokból fékezett, amely során egy utas elesett és a baleset következtében a könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával augusztus 28-án 12 órakor a Kovácsvágás és Pálháza közötti útszakaszon. A jármű vezetője nem megfelelően választotta meg autója sebességét és emiatt az árokba csúszott. A baleset következtében a sofőrnek könnyű sérülései keletkeztek.
[0_960] fejreallt.jpg
Egy nő közlekedett autójával  augusztus 28-án 16 órakor az Edelény és Damak közötti útszakaszon. A személygépkocsi vezetője sebességéből adódóan az útról lesodródott és az árokba borult (felvételünkön). A baleset következtében a sofőrnek súlyos sérülései keletkeztek, a szerelőknek is lesz munkája a Renault Clion...

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg sebességüket, legyenek türelemmel egymás irányába, hiszen mindenkit hazavárnak.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat