HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Álomkezdés után rémálom befejezés

2017. szeptember 9. (szombat) 20:23
 
Hátrányból fordítva szerezte meg a győzelmet a Debrecen az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján: a hajdúsági csapat hazai pályán 3-1-re nyert a Diósgyőr ellen. A másik borsodi csapat, a Kövesd sem örülhet, mert hazai pályán 2-2-t játszott a kieső helyen álló Balmazújváros ellen.

OTP Bank Liga, 8. forduló: DVSC-Diósgyőr 3-1 (1-1)
----------------------- Nagyerdei Stadion, 5538 néző, v.: Berke     gólszerzők: Varga K. (11.), Takács T. (85.), Tabakovic (88.), illetve Óvári (4.)     sárga lap: Mengolo (56.), Varga K. (60.), Takács T. (93.), illetve Nagy T. (40.), Ugrai (55.)

    DVSC: Nagy S. - Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi - Varga K. (Mészáros, 90.), Jonanovic, Tőzsér, Bódi (Takács T., 81.), Mengolo (Tabakovic, 68.)- Könyves

    Diósgyőr:  Antal - Nagy T., Lipták, Karan, Forgács (Tamás, 81.) - Vela, Busai, Villar, Óvári (Bárdos, 66.) - Ugrai, Makrai (Ioannidis, 75.)

    Gyors gólváltással indult a mérkőzés: a vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést, majd a hazaiak a 11. percben egyenlítettek. Az első félidő folytatása jó iramú, küzdelmes, ám helyzetek nélküli játékot hozott.

    A második játékrész iramára sem lehetett panasz, mindkét együttes a támadójátékot helyezte előtérbe, így változatos küzdelmet láthatott a közönség. Már-már úgy tűnt, döntetlen lesz a vége, ám az utolsó percekben a debreceniek kétszer is bevették a vendégek kapuját, és otthont tartották a három pontot.

A nyári jó kezdés után kezd megtorpanni a Diósgyőr, most kellene belehúzni, ha komolyabb terveik vannak erre a bajnokságra. A Mezőkövesd pedig nagyon fontos pontokat vesztett hazai pályán, amelyekkel elléphettek volna a kieséstől veszélyeztetett csapatok közül.

(MTI- Kulcs Magazin)


Vissza