2017.október.21 (szombat) Bajnokot vert a Diósgyőr

Bajnokot vert a Diósgyőr

A hosszabbításban lőtt góllal 2-1-re nyert a Diósgyőr a Budapest Honvéd ellen az OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A Kövesd 1-1 játszott Pakson, de mivel a Balmaz nyert a Vasas ellen így az utolsó helyre csúsztak.

OTP Bank Liga, 13. forduló: Diósgyőri VTK-Budapest Honvéd 2-1 (1-1)

Nagyerdei Stadion, 4500 néző, v.: Szabó Zs.   

gólszerzők: Ugrai (20.), Joannidisz (93., - 11-esből), illetve Holender (38.)    

sárga lap: Szarka (39.), Villar (40.), Busai (41.), illetve Bobál (47., 93.), Kamber (54.), Eppel (62.)    

piros lap: Bobál (93.)

DVTK: Antal - Eperjesi, Lipták, Karan, Forgács - Vela, Busai, Villar (Kocsis, 66.) - Szarka (Bacsa, 66.), Joannidisz, Ugrai (Óvári, 89.)

Honvéd:   Gróf - Latifu, Lovric, Baráth, Bobál - Kamber - Holender (Laczkó, 91.), Gazdag (Pölöskei, 90.), Bánó-Szabó (Herjeczki, 55.) - Eppel, Lanzafame

A debreceni kettős rangadó második mérkőzésén nagyszerű hangulatot teremtettek a szurkolók, elsősorban a diósgyőri drukkerek voltak elemükben, végig szinte megállás nélkül hajtották előre csapatukat. Az első perctől kezdve feszült hangulatú találkozón Ugrai szerzett vezetést a DVTK-nak, majd a félidő hajrájában Holender lőtt szépségdíjas gólt.    

A második félidőben is - akárcsak az elsőben - sok volt a szabálytalanság, sokszor állt a játék, helyzetet viszont csak elvétve alakítottak ki a csapatok. Úgy tűnt, a diósgyőriek még büntetőből sem tudnak újabb gólt szerezni, Ugrai 11-esét ugyanis a 78. percben Gróf kivédte. A hosszabbításban azonban Bobál szabálytalanságát követően a DVTK ismét büntetőhöz jutott, amit Joannidisz már értékesített.

(MTI)


« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat