2017.december.20 (szerda) Több mint 2,3 millió ember a Soros-terv ellen

Több mint 2,3 millió ember a Soros-terv ellen

A 2010-től regnáló második és harmadik Orbán Kormány abban is eltér elődeitől, hogy minden, nagy horderejű nemzeti kérdés előtt megkérdezi az emberek véleményét, főleg akkor, ha az a nemzet sorsát befolyásolhatja – mondta Koncz Ferenc szerencsi polgármester azon a sajtótájékoztatón, amit december 19-én tartott a Rákóczi-várban.

- A legutóbbi Nemzeti Konzultációt is ennek jegyében tartotta meg a Kormány, és ez az eddigi legsikeresebb volt. Vannak vélemények, miszerint sokat foglalkoznak a Soros-tervvel, ráunnak az emberek annak okán, hogy Magyarországon a migrációból eredő feszültségek nem érzékelhetők annyira - éppen a kormányzat intézkedéseinek nyomán – mint a nyugati államokban. Ehhez képest igen nagy volt az érdeklődés – jegyezte meg Koncz Ferenc, majd számadatokkal támasztotta alá a konzultáció sikerét és köszönetét fejezte ki a Szerencsen, a pátriában, a megyében élők és mindenki felé, aki tudatta véleményét a Soros-terv kapcsán.

[1_960] 2.JPG

A szerencsi polgármester hangsúlyozta Brüsszel Soros-tervének okán, hogy az igazi harc csak most kezdődik, a terv végrehajtása gőzerővel zajlik, az EP és az EB a kötelező, felső korlát nélküli betelepítési kvótát erőlteti. A Soros-terv végrehajtásában a legnagyobb akadályt jelenleg Magyarország, hazánk kormányának ellenállása és a Nemzeti Konzultáció eredménye jelenti. Soros György azért támadja Magyarországot, hogy megtörje a Kormány ellenállását az erőltetett bevándorlással szemben és elhallgattassa a magyar embereket.

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat