HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Gazdász Bál a Vigadóban

2018. február 14. (szerda) 10:23
 
A B.-A.-Z. Megyei Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek által újjáélesztett hagyományt követve ebben az évben is az impozáns módon felújított Vigadó épületében került megrendezésre a megyei Gazdász Bál.

A vendégeket köszöntötte a bál fővédnöke Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a MAGOSZ elnöke, illetve Taskó József a MAGOSZ és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara B.-A.-Z. megyei elnöke.

[2_960] 3.JPG

A rangos eseményen elismerő emlékérmek, valamint az „Év gazdálkodója” díj átadására is sor került. A megtiszteltetésben részesültek: Taskó Józsefné, Károly Imréné, Hajdú László, Bogárdi Ferenc (posztumusz), Olter Éva, Varga László, Kun Róbert és Gyenes Béla.

[3_960] 2.JPG

A rendezvény további részében a „Kiss Kata” zenekar, továbbá a „Szomszédnéni Produkciós Iroda” szórakoztatta a jelenlévőket. 

[1_960] 4.JPG

A bál bevételét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Alapítványa javára ajánlották fel.

További képek a Kulcs Magazin facebookján: https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2162147367347777

Vissza