HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Erste Liga elődöntő a DVTK-val

2018. március 4. (vasárnap) 15:15
 
A MAC Budapest a román Corona Brasov együttesével találkozik a jégkorong Erste Liga elődöntőjében, míg a címvédő DVTK Jegesmedvék csapata a Csíkszeredával küzd a fináléba jutásért.

A magyar szövetség (MJSZ) honlapjának beszámolója szerint a középszakaszt megnyerő fővárosi együttes dönthetett arról, hogy melyik ágon megy tovább és melyik nap játszik. Így szerdán és csütörtökön a Tüskecsarnokban kezdik meg az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcot a csapatok, majd vasárnap és egy nappal később Brassóban mérkőznek.

A címvédő DVTK Jegesmedvék pénteken és szombaton fogadja Miskolcon a Csíkszeredát, majd március 13-án és 14-én találkoznak újra Székelyföldön.

"Minden kétséget kizárólag kiváló formában vannak az új vezetőedző érkezése óta, de bízunk abban, hogy az utóbbi három meccsen mutatott szellemben játszva, egy-egy taktikai változást eszközölve hatékonyan tudunk jégkorongozni ellenük" - indokolta döntésüket a MAC vezetőedzője, Majoross Gergely.

"Számítottunk erre a választásra, az utóbbi napokban már erre is készültünk" - fogalmazott Nagy Ádám, a DVTK csapatmenedzsere. "Nem gondoljuk, hogy könnyű lesz a párharc, remek csapat a Csíkszereda. A hétvégi hazai meccseknek köszönhetően bízunk benne, hogy teltház lesz minden miskolci mérkőzésen is."

Az elődöntő mérkőzéseiből az M4 Sport csütörtökön, illetve március 16-án és 21-én tervez közvetítést.

(MTI)

Vissza