HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
élet-helyzet

Lezárt utak Borsodban - már

2018. március 18. (vasárnap) 08:21
 
A rendkívüli időjárás miatt kialakult útviszonyok következtében Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több útszakasz is járhatatlanná vált - közölte Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel vasárnap reggel. A hóátfúvásos helyeken és a bükki utakon fokozott óvatossággal közlekedjenek. (Frissítve)

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a 7 óra 30 perces adatok szerint a havazás és hóátfúvások miatt Gesztely és Újharangod, Tiszalúc és Gesztely, Köröm és Tiszalúc, Gelej és Mezőnagymihály, Taktaharkány és Újharangod közötti útszakaszok járhatatlanok.  A térségbe indulás előtt informálódjon.

***

Kora délutáni információ szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vannak még érvényben másodfokú figyelmeztetések, riasztások. Ezeken a területeken továbbra is magas hótorlaszokat emelhet a viharos szél.

***

A rendőrség tájékoztatása szerint a 17 órai helyzet a következő: havazás és hóátfúvások miatt Mezőcsát és Ároktő, Tiszatarján és Mezőcsát, Mezőnagymihály és Mezőcsát, Köröm és Kesznyéten, továbbá Vilmány és Fony között az út járhatatlan. A Gelej és Mezőnagymihály, továbbá a Taktaharkány és Újharangod közötti útszakaszok korábban járhatatlanok voltak, de az utakat megtisztították, újra járhatók.

(MTI- Kulcs Magazin)

Vissza