HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
aktuális

Mázlija volt, hogy ezt túlélte

2018. március 20. (kedd) 18:56
 
Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt. Hálát adhat az égieknek a sofőr, hogy túlélte.

Nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett az a sofőr, akire menetközben egy kamionról lezuhanó jégdarab esett. Közúti közlekedés rendjének megzavarása szabálysértés miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy rásonysápberencsi férfival szemben. A férfi  hétfőn 14 óra 50 perc körül Ózd és Sajópüspöki között haladt a kamionjával, amikor egy kanyarba nem a jármű sajátosságainak megfelelően hajtott, így annak tetejéről leesett egy nagyobb jégdarab. A jég beszakította egy arra haladó személygépkocsi szélvédőjét, az autó sofőrje pedig a fején megsérült.

[0_960] jegesettra.jpg

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy vegyék figyelembe a télies időjárási körülményeket. A járműveket elindulás előtt ellenőrizzék, legyenek különös tekintettel a szélvédők megtisztítására, és a járművekre rakódott jégdarabok eltávolítására.

Vissza