HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Újhelyi dollárpapa

2018. március 24. (szombat) 08:56
 
A rendőrök összehangolt akcióban fogták el azt a sátoraljaújhelyi férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószert birtokoltak. A házkutatáskor a "kristályos anyagon" túl nagy mennyiségű készpénzt is találtak.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 43 éves sátoraljaújhelyi férfival és 25 éves fiával szemben.

M. Istvánt és M. Máriót csütörtökön a délutáni órákban igazoltatták Sátoraljaújhelyen a rendőrök. A közúti ellenőrzés során a gyanúsítottak által használt gépjárműből több kábítószergyanús anyag került elő.

Ezt követően a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság nyomozóival közösen házkutatást tartottak a gyanúsítottak lakcímén is.

[0_960] dollar.jpg

Terített betli, avagy a lefoglalt dollárok

A megtartott házkutatás eredményeként a nyomozók 120 gramm fehér színű ismeretlen eredetű port, 1000 milliliter ismeretlen eredetű folyadékot, mintegy 50 gramm sárga színű kristályos anyagot, nagy mennyiségű készpénzt, valamint a kábítószerek kiadagolásához szükséges csomagoló anyagot, továbbá egy mérleget is lefoglaltak.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottakat és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására is az illetékes ügyészségen.

Vissza