2018.március.28 (szerda) Előzetesben a két ózdi útonálló

Előzetesben a két ózdi útonálló

Vádemelési javaslattal éltek az ózdi rendőrök azokkal a férfiakkal szemben, akik egy 62 éves nőt kiraboltak. A bíróság döntése alapján elfogásuk óta előzetesben "gondolkodhatnak" azon, mit fognak kapni.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Zénó 34 éves és F. Dániel 26 éves helyi lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak december 3-án 8 óra körül, Ózdon, egy sétáló hölgyet megtámadtak. A sértettet a támadói a földre lökték, majd erőszakkal elvették tőle táskáját, amelyben személyes iratai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az asszony segítségkérő kiáltását egy szabadnapos rendőr hallotta meg elsőként, aki azonnal a bajbajutott nő segítségére sietett és a rablók után ment, miközben értesítette szolgálatban lévő kollégáit.

Az elfogott támadókat az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette, ügyészi indítványra az illetékes nyomozási bíró pedig 2017. december 4-én elrendelte előzetes letartóztatásukat, amit az eljárás során mindvégig fenntartott.

Az útonállókkal szemben folytatott nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek. 

« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat