HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
autó-motor-sport

Sztankovics aranya

2018. március 29. (csütörtök) 14:51
 
A Miskolc Városi Sportiskola színeit képviselő kétszeres olimpikon Sztankovics Anna magabiztos versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet, szerdán, Debrecenben, hazánk idei nyílt felnőtt úszó országos bajnokságának első versenynapján.

 Anna a legjobb idővel kvalifikálta magát a fináléba, ahová klubtársa, a címvédő Vécsei Réka másodikként csatlakozhatott. A döntőben a bajnokság előtt betegséggel küzdő Vécsei Réka az ötödik helyen érkezett célba, de mivel a harmadik egy osztrák sportoló lett, így a bajnoki sorrendben őt a negyedik pozícióba rangsorolták.

[0_960] Sztankovics Anna-Sajgó László.JPGAnna és edzője

A bajnokság mai folytatásában a korábbi ifjúsági Európa-bajnok Sztankovics Anna 50 m pillangón, az ifjúsági olimpiai-, és ifjúsági Európa-bajnoki ezüsttel büszkélkedő Vécsei Réka pedig 200 m vegyesen próbálja kiharcolni a döntőbe jutást.

Eredmények:

OB, nők, 100 m mell: 1. Sztankovics Anna (MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft., edzői: az MVSI edzői kollektívája) 1:08.83 perc, …4. Vécsei Réka (MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft. ) 1:10.97.

 (Fotó: Kamarás Péter)

Vissza