HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Lakossági fórum Szikszón

2018. március 30. (péntek) 17:10
 
A Fidesz szikszói szervezetének szervezésén belül tartottak lakossági fórumot csütörtök este, az Inkubátorházban.

Az esemény meghívott előadója volt Kiszelly Zoltán politológus, akinek előadását Koncz Ferenc országgyűlési képviselőjelölt gondolatai vezették fel, miután Boholy György a Fidesz helyi elnöke köszöntötte a megjelenteket.

[1_960] 2.jpg

Koncz Ferenc (a fotón) – egyebek mellett – hangsúlyozta, hogy a brüsszeli támadások a rezsicsökkentés betiltására, az illegális bevándorlásra, a külföldi befolyásolási kísérletekre, valamint a magyar adócsökkentésekre és munkahelyteremtő programokra is irányulnak.

[4_960] 1.JPG

Ezeknek a támadásoknak az elhárítására – jelen állás szerint – csakis a jelenlegi Kormány képes, Európában egyre többen osztják a magyarok véleményét, a magyar javaslatoknak megfelelően.

[3_960] 4.JPG

Kiszelly Zoltán előadásában nyomatékosította, hogy a népesség ugyan fogy Európában, de ezt nem idegenekkel kell pótolni, az olcsónak vélt munkaerőt nem kontinensünkön kívülről kell hozni. A migránsok nem adófizetői lesznek a nemzeteknek, hanem az eltartottjai.

[5_960] 5.JPG

A politológus megjegyezte a Soros-terv kapcsán, hogy hazánkban kevés migránst látni, ám a probléma valós, a családegyesítési terv újabb tömegeket vonz majd Európába. Brüsszel nem ad jó válaszokat az európaiak kérdéseire, árat fizetnek, aminek nem látják a hasznát, egyre rosszabbul élnek Nyugat-Európában.

[2_960] 6.jpg

Nos, mi ebből szeretnénk kimaradni, nem akarunk nagyszámú idegeneket betelepíteni, az országgyűlési választásoknak ez az egyik nagy tétje – mondta Kiszelly Zoltán.

További képek:  https://www.facebook.com/pg/kulcs.kozeletkulturacsalad/photos/?tab=album&album_id=2194530924109421

(szöveg: SL, fotók: Kulcs Magazin)

Vissza