2018.április.03 (kedd) Húsvéti gyilkosság Aszalón

Húsvéti gyilkosság Aszalón

Egy fiatal pár húsvét hétfőjének délutánján annyira összeszólalkozott, hogy az asszony kést rántott és leszúrta párját, aki a helyszínen életét vesztette. Az állampolgári bejelentést követően kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen találták és őrizetbe vették.
A részleteket a rendőrség hivatalos közleményéből ismerhetik meg: A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 19 éves aszalói nővel szemben. A gyanúsított április 2-án 17 óra körül aszalói otthonukban előzetes szóváltást követően egy késsel szívtájékon szúrta 23 éves élettársát. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. Az asszonyt gyanúsítotti kihallgatását követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi őrizetbe vette."
[0_960] aszaloemberoles.jpg
Munkában a bűnügyi technikus (remdőrségi felvétel)
A családi erőszak elég gyakori búncselekmény Magyarországon, különösen olyan esetekben, ha valamelyik érintett személy alkoholt is fogyaszt. Az esetek döntő többségében a nő az áldozat, Aszalón viszont a férfi vesztette életét.
« Vissza
Impresszum | Közérdekű adatok | Adatvedelmi nyilatkozat