HÍREKPORTRÉTÁRSALGÓAKTUÁLISFÓKUSZBANEGYHÁZVENDÉGSÉGBENSZUBJEKTÍVSZÍNESFesztiválÉLETMÓDAdatvédelemX
A BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT ONLINE KIADVÁNYA
hírek

Civil továbbképzés a Megyeházán

2018. április 12. (csütörtök) 19:00
 
A megyei civil információs központ feladatait ellátó ERKE szervezésében szakmai továbbképzést tartottak csütörtökön Miskolcon a Megyeházán. Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, mint házigazda köszöntötte a dísztermet megtöltő vendégeket.

A civil szervezetek és a polgárság szoros kapcsolatban van, a polgári társadalom színvonalának, kiépülésének egyik fokmérője a civil szervezetek - emlékeztetett az összefüggésekre Török Dezső, aki egy alapítványi formában működő félezer éves német szociális lakótelepen példáján keresztül emlékeztetett arra, hogy a civil szférának is be kell tartania az állam által törvényben megszabott működési feltételeket.

[0_960] erke2.jpg

"A mai képzés a civil szervezetek, közalapítványok számviteli, adózási és beszámolási kötelezettségeinek ellátásának az információs segítését célozta meg"- konkretizálta a nap témáját a közgyűlés elnöke. A köszöntőt követően az említett témakörben hangzott el részletes tájékoztatás. A résztvevők természetesen rá is kérdezhettek, konzultálhattak az őket leginkább érdeklő témákról.

Vissza